ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 04/10/2022

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Γ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ , ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗ.

Mε βαθύτατη θλίψη και συντριβή, για τον αδόκητο χαμό του, η οικογένεια της ΔΕΥΑΗ, όλοι οι Εργαζόμενοι και το Σωματείο αποχαιρετούν τον επί χρόνια πρώην γενικό Διευθυντή, της Επιχείρησης, Χαρίλαο Παπαματθαιάκη, που έφυγε την Κυριακή το πρωί, από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Δεν είναι εύκολο να δεχθούμε ότι αυτή η προσωπικότητα, με το ήρεμο πάθος του για ζωή και δημόσια προσφορά, ο Γενικός μας (όπως τον προσφωνούσαμε), δεν είναι πια κοντά μας.

Ήταν μια φωτεινή παρουσία στον δημόσιο βίο της πόλης, μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης, συνεπής στις αρχές του, σταθερός στις απόψεις του, τολμηρός στον δημόσιο λόγο, προοδευτικός, ασυμβίβαστος και ταυτόχρονα διαλλακτικός, μετριοπαθής, υπέρμαχος του διαλόγου.

Το 2015 παρέλαβε, για λογαριασμό της ΔΕΥΑΗ, στο πλαίσιο του θεσμού Bravo Sustainability Awards, το βραβείο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου στην κατηγορία BRAVO ENVIRONMENT, για την υποδειγματική και ολοκληρωμένη διαχείριση των υγρών αποβλήτων και την τριτοβάθμια επεξεργασία των λυμάτων.

Ο Χαρίλαος Παπαματθαιάκης, έδωσε με σθένος και αξιοπρέπεια τις μάχες του στο κοινωνικό και το προσωπικό πεδίο, ήταν ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ένας ευγενής οραματιστής. Η απουσία του θα είναι ηχηρή και οδυνηρή.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, την σύζυγο και Αρχιτέκτονα Μηχανικό Εύα Κοκκινίδου, και στα  παιδιά του, Γιώργο και την Λύδα, εκφράζουμε τα θερμότερά μας συλλυπητήρια… Καλό του ταξίδι.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 04/10/2022, στις 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου, Ηράκλειο.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ